Ett par ord

Tänkte blogga ikväll…men det finns ingen tid över till det. Tänkte kolla in era bloggar också…Ett par ord bara. Huvudvärk. Nya glasögonen har kommit…nöjd. Läxor har gjorts. Robinson såg vi. Jorden ska tydligen gå under imorgon…(?) …enligt domedagsprofeten Kan inte den där gubben dra något gammalt över sig och sluta SKRÄMMA BARNEN! Såg just vädret, minusgrader inatt. Halt imorgon? Gäsp.

4 thoughts on “Ett par ord

  1. usch och fy det vill man inte tänka på.. och om det nu är så att dagen är imorgon, varför har man inte fått veta något om det innan det sker, eller det kanske man inte kan få någon förvarning liksom att det kommer att inträffa. Jaja hoppas att man får vakna upp imorgon då :( Vill inte ens tänka på det.

  2. Förstår inte riktigt hur du resonerar Carina. Jorden kan gå under enligt dessa profeter som predikar av alla de mest konstiga anledningar. Till exempel att en hemlig terrorism organisation har placerat ut sprängmedel runt om på alla jordens kärnpunkter och när dem exploderar kommer jorden sakta tappa fattning och falla sönder som ett duplohus.

  3. Nu blve jag påmind om ett minne från barndomen. Minns såväl en sådandär dag då jorden skulle gå under. Sprang hem till mamma och var så orolig. Och än idag sägs just detta lite då och då.

    Ha det gott

  4. Jorden har inte gått under än så länge så vi får hoppas det var falsk alarm:-)
    Hoppas du fått vila och har en skön helg att se fram emot!

    Kramar

Comments are closed.