Think pink

 

Denna trista månad är numera rosa! I Bröstcancerfondens tecken. Var det inte 15 oktober som var den rosa dagen också?…jag läste om det någonstans men missade att piffa mig rosa då. Igår köpte jag i alla fall det fina nydesignade rosa bandet. Lena Ph och Per Holknekt gjorde ett bra jobb! Det var nämligen svårt att välja, men det fick bli nr 3 (alltså nr 1 enligt bild).

Jag tävlar också hos Bloggmamman om ett Rosa Bandet-Kit från Apoteksgruppen. Skulle vara en riktig kick nu när hösten är här att få vinna hud- och ansiktsprodukter.

Lite sugen blir jag ju på armbandet från Lindex...
och för att inte tala om rosa rattar, mums!

3 thoughts on “Think pink

  1. Misstänker starkt att jag inte kommer att kunna låta bli att spana efter de rosa rattarna härnäst jag kommer till en affär! :-D

Comments are closed.