Torrt hundkex

Torrt hundkex

Jaha, så var måndagen gjord. Skönt! Vad har jag gjort,…jag har jobbat och skrivit journaler tills huvudvärken smyger sig på. Vi har hjälpt annan organisation att skriva och kommer göra så hela veckan. Kommer hem, lagar mat, familjen åker till innebandyträningen och jag tvättar, diskar, bloggar, hänger tvätt. Senare kommer dem hem och äter igen, jag röjer i köket…igen.

Efter det beställer vi varor som folk valt ur jultidningarna. Barnen kommer få en 400-500 kr var i förtjänst samt varsin premie. Emma valde en sminkbox, Ein-o elektrisk ringklocka som man bygger ihop själv och en mediaspelare med 3″ touch. William valde en vägghängd stereoanläggning och en liten MP3.

När det var klart passar jag på att beställa skolfotona också, som förresten blev bra såklart. Kan de bli annat? Jo, det kan det men barnen är ganska nöjda och vi har lyckats välja favoriter och skickat iväg en beställning.

Nu tänker jag krama kudde och oja mig över mitt lår. Jag tror jag sträckte till lårmuskeln när jag böjde mig ner för en stund sedan…shit vad vältränad jag är!..som ett torrt hundkex.

One thought on “Torrt hundkex

  1. Får hoppas du vaknade upp som ett betydligt smidigare hundkex i morse då!? :-D

    Det slog mej just att i år har vi INTE blivit ”terroriserade” av några jultidningsförsäljare, vilket måste vara första gången på bortåt 20 år!? Först sålde grannbarnen, sen de egna barnen och sen barnens yngre nästkusiner. Men nu har nog även de blivit för stora för det där, kanske…? Men tids nog får man väl börja handla igen – av sina egna barnbarn, typ!? 8-)

Comments are closed.