Innebandyns fart och fläkt

Redigerat och publicerat matchbilder till Williams lag. Försökte fånga andra vinklar än de jag vanligtvis får till, och jag tror att det här fotot är lite annorlunda. Synd bara att domaren skymmer vår målvakt, han hade gärna fått stå lite mer till höger. Men som vanligt får jag skylla på sportens ”fart”, särskilt i ett sådant läge enligt bild. Williams lag ska skydda mål. Då är det bara att snabbt som f-n få till en bild och hoppas att den inte blir alltför suddig. Sen att det är lite rörelse i den är bara fint tycker jag.

För övrigt så var det en spännande match, jag sitter oftast på nålar för dem har så många chanser. Bland annat en kontring och då tar antagligen nerverna över och bollen susar förbi. Dem förlorar men det gör inget för spelet var ändock riktigt bra. Deras målvakt var ju en bjässe liksom ;)

För en domare blir det även en hel del blåsande i visselpipan, och denna gång så febrilt så den flög ur munnen på honom. Mister mister står till höger på bild…höhö

 

4 thoughts on “Innebandyns fart och fläkt

  1. Absolut en roligare vinkel än vad man oftast ser! :-) Innebandy har jag aldrig fotat, men inomhusfotboll däremot. Tycker det är skitsvårt eftersom ljuset är kasst och jag inte vill använda blixt. Har du blixten på, eller??

    1. Och det ÄR skitsvårt och precis som du säger kasst ljus. Jag vill inte heller använda blixten för det blir jättefult ljus över bilden då. Så jag kör utan.

  2. Innebandy, eller sport överhuvudtaget, är inte min grej men det är ju kul att fota så det skulle jag väll kunna försöka ägna mig åt när de andra i huset sportar…
    Såg läckert ut med svartvit bild!

    Ha en trevlig måndagkväll.
    Helen.HUSnrNIO

Comments are closed.