Det händer då och då

Det händer då och då att jag hoppar över dagar som jag inte skriver något inlägg. Fantasin finns inte där ibland. Men även om jag har saker att skriva om så kan jag inte få ihop det riktigt. Jag vet inte vad det beror på. Summa sumarum av de senaste dagarna är ändå att i söndags skulle vi ju se en film jag längtat så efter…har fortfarande inte sett den för det var tydligen ingenting för mannen ;) möhö-hö-hö och då ser jag den hellre själv eftersom stämningen inte infann sig. Jag var ju supertaggad…mer om den filmen senare.

Igår var det innebandyträning och efter det,…hör och häpna så fick jag lite inspiration till att teckna. Tyvärr så gick det både bra och dåligt. Jag får spinna vidare en dag som inte är som denna.

Och den här dagen är väl inte så speciellt förutom att jag var hos optikern. Det är ju faktiskt lite jobbigt att gå till optikern och ställa in synskärpan för att få rätt glas till ögona. Fick en hemsk yrsel den kvällen och fick lägga mig på soffan en stund. Emma bädda ner mig.

Apropå glasögon så valde jag ett par Gina Tricot-bågar, va…gör dem glasögon liksom? Jo, och rätt fina faktiskt, svarta med en liten pärla på sidan. Vi får en slant av landstinget till terminalglasögon, men jag får lägga till en liten summa på dessa bågar.

Förresten, så här kommer vårt badrum att se ut inom en snar framtid… …

4 thoughts on “Det händer då och då

  1. när du inte bloggar så mkt så bloggar jag som aldrig förr :) ja så kan det va.
    badrums bilden ser väl lite grå och trist ut.. men som sagt det syntes ju inge lampor och lampor ska ni väl ha som lyser upp :)

    kram

  2. Åh, så fint badrum!!!

    Känner igen det där…ibland tycker man inte man har något intressant att skriva om. Kanske bäst att låta bli då. Men på något konstigt sätt brukar jag ändå få ner någon rad:-) Bloggen är ju en liten dagbok också.

    Kramar!!

Comments are closed.