Fjärilslavendel och lite om helgen

Fjärilslavendel

Men gokväll! Hur har ni det? Vi är hemma igen och har haft fullt upp som vanligt när vi åker till Stockholm. Var hemma hos syrran och sa grattis, vi vinade och såg en film, barnledig för en gångs skull är ju inte helt fel. Dagen efter blev det besök hos barnens farmor och farfar och efter det åkte vi till ett par vänner i Sorunda. God mat och trevligt sällskap. Kom hem sent inatt.

Idag har William haft hemmamatch i innebandy. Efter det hamnade vi i köpcentrumet och Emma handlade en Hello Kitty-secret pillow för sina sparade pengar. Inte vilken kudde som helst, det var pennor, block och MP3-högtalare i. Nu ska vi efter middagen, kebabsplitsgryta och råris, sjunka ner i soffan och se en film som jag längtat efter att se sååå länge. Ni får veta i ett annat inlägg vilken det var. Trevlig söndag alla!

Psst! Min fjärilslavendel i kruka har blommat om!

4 thoughts on “Fjärilslavendel och lite om helgen

 1. Hej! Ja visst var det fint hotell där i Sudala! Ska kika runt på din blogg och titta på dina bilder. Man glömmer lätt att man faktiskt varit där… Kul att påminna sig lite!

  NYC var hur bra som helst! Bokade flyg och hotell i april-maj någång. Flög T/R med KLM för kanske 4000-4500kr och hotellet var också billigt, låg inte direkt mitt i smeten med med tunnelbana gick det smidigt att ta sig ner i stan! Jag kollade upp hotell på booking.com, där finns alla hotell! Hade jag åkt dit igen hade jag velat bo i Soho eller nåt sånt :) Åk, åk! Den bästa resan faktiskt! :) I september var det sverige-sommarvarmt också :)

  Hoppas helgen var bra! :)

  1. Välkommen! Ja precis så tyckte jag med att det var kul att påminna sig lite, även av andras bilder.
   Tack för alla tips om NYC! Det skulle vara så roligt att åka dit, drömmen!

 2. Låter som att ni har haft en toppenmysig helg – fast visst är det skönt att komma hem till lugnet och ron, när man känner sej färdig med storstan. :-) Hoppas nya veckan har börjat bra!?

Comments are closed.