Mårbackasticklingar

För ett tag sedan tog jag sticklingar från min Mårbackapelargon och tre av dem verkar ha tagit sig. Jag tror det i alla fall. Dem växer och jag tar bort. För det ska man väl? Alltså ta bort bladen så den kan rota sig istället för att lägga energin på blad och eventuella blomknoppar. Ja, det återstår att se.

Den stora moder-pelargonen åkte ut på altan igen. Den började lukta väldigt starkt och inte så gott inomhus, blev alldeles klibbig och bladen blev gula, hur kommer det sig tro? Är det dags att ställa undan den för säsongen? Kasta vill jag ju inte göra, tänkte prova övervintra istället även fast jag inte lyckats med det någon gång.

Usch vad trist det här blev då med en massa prat om sticklingar, pelargoner, övervintra och sånt. Det här måste vara superintressant för er. Men om ni mot förmodan har provat på det här med era gröna fingrar, …så tipsa tipsa!

One thought on “Mårbackasticklingar

  1. Åh pelargoner är ju så fina! Tyvärr kan jag inget om dem så kan inte svara på om det är för tidigt eller ej att ta undan dem tyvärr.

Comments are closed.