Inzoomat – gula kantareller

Idag blev det bara jag och mannen ute i skogen på jakt efter kantareller. Det var inte så svårt att hitta dem, det fanns en del. Mest trattkantereller som fortfarande var mycket små, bara vissa hade vuxit till sig. Det blir en sväng tillbaka en annan helg. Det känns som det kryper överallt på kroppen nu. Det första jag får på mig är en vit spindel på linnet, väääldigt nära att ramla ner innanför, you know where…-iiiiih *vispar vispar. Till slut är den borta.

Det är det värsta med att gå i skogen och ducka för alla spindelnät, jag ögonbollade en annan spindel väldigt noga så den inte skulle följa efter mig på sin listiga tråd…brrr

Det var dock toppenväder och riktigt skönt att gå i skogen idag, inte blött som tur var för jag har ännu inte köpt mig ett par stövlar. Men hörrni, fy vad tråkigt det är att rensa, torka och förvälla svamp! Men oj vad gott det är…och apropå den så kallade Karljohan i tidigare inlägg så vågade vi aldrig prova den. Jag kände mig inte 100% säker så då fick det vara. Jag måste lära mig lite mer om den först känner jag.