Sista augusti

Klematis jackmanii

Ikväll, lill-lördag kan man väl säga. Vi lyxade till det med ytterfilé till middag med potatisklyftor och kantarellsås. Det är även sista augusti och nu tog jag in Mårbackapelargonen från altan. Den har blivit så stor så jag vill inte riskera att några minusgrader plötsligt dyker upp under natten och tar död på den.

Jag har lite brist på foton att visa, har inte fotat på ett par dagar. Jo, jag har lite på lager men ingen som passar i ett sånt här trist inlägg. Ni får se vår klematis igen, i regn och innan den blommade ut. Inga blommor kvar på den nu.

Om jag ska vara ärlig så har jag ingen fantasi kvar till ett inlägg ikväll. Energin är slut så jag tänker lägga mig nu och invänta hösten. Tänk om man fick göra så, till exempel sova in hösten en vecka eller så.

One thought on “Sista augusti

  1. Ja tänk om man kunde göra det? Sova in hösten alltså…:-)

    Det där med brist på foto känner jag igen:-) Ibland är det svårt att hitta passande foton till det man skriver. Jag fotograferar ofta men inte varje dag…
    Ibland får det bli lite si och så:-)

    Hoppas du känner dig piggare idag!

    Kram

Comments are closed.