Öm

Jag är lite öm i ryggen ikväll för jag har tagit bort en leverfläck (brrr ordet får mig att rysa) som satt precis vid bh-bandet. Den kliade och så har jag råkat riva till den ett par gånger. Det kändes knappt någonting att ta bort den men nu börjar det bli lite ömt. Visade förbandet för barnen. Emma blev helt tyst och William utbrast -Har du tatueeeerat dig!? Hehe, jag önskar jag hade gjort det faktiskt för den lilla tribalen jag har i svanken är inte mycket att skryta med. Har ni förresten sett Robinson nu?..en tjej där har ett par vingar över hela ryggen! Ganska coolt, fast jag skulle nog inte våga tatuera hela ryggen, vilket jobb…och smärtan! Men som sagt, gärna bygga på min fula tribal. Har ni några tatueringar?

3 thoughts on “Öm

  1. Har inga tatueringar vet inte vad jag vill ha än.. men har också en leverfläck som sitter precis vid bh bandet som ibland kliar.. eller om det är bh-n som gör att det kliar:)

Comments are closed.