Marknadsmingel

Vi var drygt tre timmar på antikmarknaden i lördags och förutom att titta på gamla grejer så hann jag även fota lite. Kl 13 skulle det också bli auktion i hamnen och där stod dessa skyltdockor så stiligt, och så nakna…jag skulle inte vilja buda och bära iväg på dessa till bilen liksom, de kunde ju ha slängt på dem en varsin klänning eller nåt..hehe. Fina ändå. Det var mycket folk och svårt att komma fram ibland. Men det fanns även mycket hundar och rätt var det var så stod den här tjejen mitt framför mig och hunden såg ganska så trumpen ut med sin skadade tass. Jag fattade mig ganska snabbt och zoomade in hunden precis innan hon gick iväg. När vi tog en lunchpaus mötte vi dessa två rara barn som sålde hemkokt körsbärssaft för 5 kr. Vi köpte ett glas och frågade om vi fick fota dem, pojken svarade glatt ja och syrran ville också vara med. Nu hoppas jag inte att föräldrarna misstycker för jag såg inte till några just då. Kommer ni över bilden så hör av er om jag ska ta bort den så gör jag så med en gång.