Dogs in da house

Vilken följetång det här blir. När jag kom hem från antikmarknaden hade vi fått besök av vänner från Sthlm. De hade åkt till Örebro motorstadium för att sonen skulle tävla i motorcross. Tyvärr skar sig crossen så de hälsade på hos oss istället. Bjuder på ett par bilder på barnen och hundarna. Det var ju också Sotis födelsedag men när två hundar våldsgästade oss så fick katten snällt vara instängd i sovrummet. Stackars kisse…han sov i och för sig så det gick väl ingen nöd på honom.

 

 

Hundarna Totte och Turbo blev stormförtjusta i barnens tofflor och sprang runt en bra stund med dem i munnen. Tjejerna hade satt en toffla på foten och då blev dem jagade av hundarna minsann som blev alldeles galna. Bilden på grabbarna ska ni titta på lite extra för i bakgrunden står min fina Mårbackapelargon. Den är så stor och blommar jättebra! För övrigt så blev den bilden lite konstig i fokuseringen, William till höger blev skarpare än kompisen Billy. Tokig inställning.

Jag och Sus hann med att åka till Stadium på lördagen också. Behöver ni något där så borde ni åka dit pronto! Köper man 5 reavaror eller mer blir det 50% på hela köpet, alltså halva reapriset på hela köpet. Jag har köpt skor, kläder och kickbikes m.m. Men håll koll på kvittot! Jag hade nämligen varit där en gång innan också. Samlade på mig sju reavaror och tyckte väl att jag höll räkningen i huvudet rätt bra, men på kvittot stod det något annat. Mycket märkligt. Sedan när Sus kom så var jag tvungen att fråga för hon hade också handlat där. Jo, mycket riktigt så hade expediten bara tagit halva reapriset på sista varan istället för på hela köpet. Så jag hade 280 spänn tillgodo!

 

2 thoughts on “Dogs in da house

  1. Men oj då, kanske dags att ta en shoppingtur igen då ;) Tack för tipset! Hoppas det gäller i alla städer.

Comments are closed.