Kockums typ

Men hallå där denna regniga söndag. Hos oss har det regnat nästan hela dagen, det blev ett liiitet uppehåll men sen kom en ny rejäl skur. Igår var jag ju på antikmarknad i Askersund med pappa och då slapp vi åtminstone regn, det var riktigt bra marknadsväder med lite sol och lite mulet.

Enligt bild ser ni vad jag fyndade. Eller fynda och fynda, jag prutade först 40 kr men mannen kunde gå med på 20 kr. Så dessa två ting blev 120 kr. Jag kollade lite dåligt men det kändes väldigt ”kockum” över dem. När jag kom hem blev jag osäker på decilitermåttet för det står liksom nada på den. Silsleven, ellervaddetnuheter, står det något annat knappt läsbart på. Hur som helst så passar de in i min lilla kockumsamling jag har i hyllan i köket, där står också kaffekoppen och tratten, modell mindre.

Pappa hittade en brun liten väska han ska ha på sin moppe. Kockum, gröna serien, stort handfat och skopa.

One thought on “Kockums typ

  1. Kul att du inte kom tomhänt ifrån antikmarknaden – sen kan det väl hända att man inte alltid köper det man tror att man köper… Lätt att bli lurad, och säljarna vet väl inte alltid allt de heller…? Men bara man själv gillar sakerna man har köpt, så! :-)

Comments are closed.