Det ser ut att ha regnat inatt

The bumble bee bum

Det ser ut att ha regnat inatt, det får det gärna göra för nu är det uppehåll och solen tittar fram! Perfekt eftersom jag och pappa ska iväg på den årliga stora antikmarknaden i Askersund. Det ska bli mysigt och roligt. Jag måste ha med mig kontanter, kamera och en flaska vatten. Jag är verkligen sugen på att fynda, hoppas på tur nu! Vet inte riktigt vad jag är ute efter, men jag vet när jag ser det.

Ja, ni kan väl inte undgå den söta humlan som kalasar på en kransveronika. Humlan är det inget fel på, men kransveronikan däremot, den gillar jag inte. Så här på nära håll var den väl fin, men jag lovar att den är gigantiskt! Den är högre än mig, och jag är 165 cm lång! Nu har jag i och för sig bara en planta med dessa men jag gillar den ändå inte så den ska bort, ges bort eller så hamnar den på högen bakom lekstugan där vi kastar allt möjligt från trädgården. Apropå den högen så måste den fixas till snart innan den tar över totalt. Ogräset trivs som fisken i vattnet där kan jag tillägga.

Vill slutligen tacka alla som kikar in här och lämnar spår efter sig och gör min blogg levande. Det är alltid kul att få feed back på fotona och annat allmänt. Ha en underbar dag, seize the day!

2 thoughts on “Det ser ut att ha regnat inatt

  1. Hoppas det är uppehåll nu, och att ni har en toppenkul dag på antikmarknaden – ska bli spännande att få se sen om det blev nåt med hem och så där! :-D

    Här vaknade vi mitt i natten av att det regnade så det riktigt dånade utanför det öppna sovrumsfönstret. Och så kom det några åskknallar också. Svärmor sa i förmiddags att det hade kommit 30 millimeter i deras regnmätare, och eftersom det har regnat mer sedan dess så har det ju ökat på ännu mer. Men det gillar förhoppningsvis kantarellerna! :-)

Comments are closed.