Svalkande dopp

Emma i poolen

Det är sommar! Mulet idag, men ändå varmt. Kvavt men ett svalkande dopp i poolen är skönt. Även jag, badkrukan, har badat i poolen. Härligt att ligga och lapa sol på en luftmadrass. Emma använder ofta cyklopen och dyker runt, står på händer m.m. Solen kikade fram lite idag när jag grävde i rabatterna och jösses vad varmt det blev med en gång. Jag har vattnat rabatterna även fast det ser ut att bli regn för växterna var rätt så hängiga på vissa ställen.

Till middag gjorde jag marinerad färskpotatis i ugn, fläskytterfilé och grekisk sallad till det. Låter supergott, och det var gott…men det var något som inte smakade så bra. Jag kanske hade blandat i för många olika kryddor i marinaden eller något, eller så är det köttet jag tröttnat på. Jag tror det var något med köttet faktiskt.

Borde gå ut på en promenad men det tar emot…kanske imorgon.

4 thoughts on “Svalkande dopp

  1. Men hallå, efter en datorkrasch försvann din blogg från min favvolista och nu har jag fått läsa ikapp.. så slarvigt av mig! Blev återigen påmind om att din blogg är så himla fin, fotona är fantastiska!!!! Saknar dig, fining! Kram, K

    1. Hej vännen! Kul att du hittade hit igen och tack vad du är snäll. Kollade in dig på facebook idag, du måste komma hit snart, miss ya!

  2. Hej Lisa! Vad kul att du hittade till min blogg. Du är varmt välkommen.
    Vilka underbara bilder du tar, verkligen jättefina!

    Jag önskar dig en fin dag!
    Kram Sofia

Comments are closed.