Slingor och osminkad

Hej allesammans! Nu ska jag bjuda på mig själv lite och här ser ni mig helt osminkad, helt naturell. Håret däremot är nyklippt och nyslingat. Blekta slingor som frisören bröt lite grann i nyansen så de inte skulle bli så där konstigt gula ni vet. I botten är jag mörkbrun men har sedan länge tonat det svartbrunt. Det har jag tröttnat på nu även fast jag tycker det är väldigt fint, och kände för något nytt. Och om jag ska vara helt superärlig, och varför inte, så vill jag på något annat sätt dölja de små grå. Så det blir till att fortsätta slinga och antingen kör jag i lite mer röda slingor, eller fler åt det ljusare hållet.

Jag ska inte bli platinablond, men det vore onekligen intressant att testa. Går man mot grått kan man f-n testa blont också…men det får tiden utvisa hur jag gör med barret. Ursäkta minen men jag har en hårnål i munnen. Har sparat lite på längden den här gången, brukar annars ha nackkort-nacke-kort-kort i nacken…

Vad det är tråkigt att ta självporträtt, den här bilden var en utav säkert tiotal stycken. Näsan-snoken-krokelikröken är alltid i vägen, ibland tror jag den växer fortfarande, precis som ärslet. Nej, nu är jag lite hård mot mig själv kanske, jag känner för att skriva idag och vädret tillåter ju det om inte annat. Mulet, va?…japp muuuulet igen. Men varmt, för tusan!

Jag har målat idag, för vädret tillåter det också, med akvarell för första gången ever! Riktigt roligt men gud vad svårt det var. Men nu blev det off topic så mer om det i ett annat inlägg. Ha det gott alla vänner!

2 thoughts on “Slingor och osminkad

  1. Jag har också haft mitt hår brun-svart och har samma problem med dom grå ;)Nu har jag en lite ljusare brun nyans men funderar på att lägga i några ljusare slingor som kamuflerar dom grå.
    Jag tror faktiskt näsan växer hela livet =)
    Det är så kul när man läser ett inlägg och känner igen sig så mycket.

    1. Du skojar!!? Jag vill inte att min näsa ska växa hela livet…gulp, hur f-n kommer jag då se ut när jag är en gammal tantalunta?…
      och du får lova visa om du hittar på något med ditt hår.

Comments are closed.