Fototräsket

Jag har fastnat i fototräsket,..jag ska ju visa er fler bilder från Höga Kusten hade jag tänkt men först var jag tvungen att flytta över lite till en extern hårddisk eftersom datorn min blir så seg annars av alla bilder. Då visade det sig att den externa hårddisken nästan är full! Så nu har jag tagit fram alla cd-skivor jag bränt ner fotona på för att se var jag ska fortsätta,…vilket år liksom, så jag kan tömma den externa hårddisken.

 

 

 

Kanske vore enklare egentligen att åka och köpa mig ett usb-minne som rymmer massor, och det kan jag göra imorgon efter jobbet. Hur som helst så fastnade jag i fototräsket. Oj, vad bilder…och vad kul det är att gå igenom. Barnen är så pluttiga!

Se vad små barnen var när vi flyttade från Stockholm 2005, då var de 5 och 3 år, på första fotot. Det andra fotot med mig är från 2006.

2 thoughts on “Fototräsket

  1. Vlken fin bild på dig och dina barn. Vad roligt att ha. Jag lägger över alla mina bilder på cd-skivor.

    Ha det fint

Comments are closed.