Loppat i höga kusten

På loppisjakt

Mannen har gatufotat!…kan man säga. Här ser ni mig in action på loppisjakt. Vi hade precis passerat skylten men hann inte läsa så jag gick ur bilen tillbaka till skylten. Tycker bilden blev lite kul och lite gatufotokänsla på den, eller har jag fel? Men nu måste jag ju visa lite fynd.

Lövfat

Lövfatet hittade jag på Blå Porten i Ramsås Härnösand som jag tipsat om förra gången vi var där. Då fyndade jag en spegel med guldram. Nu var jag på jakt efter en liten skål av något slag som jag antingen kunde ha en tvål eller smycken i. Alltså inte för stor och inte för liten. Så såg jag detta söta lövfat som är från 30-40 talet, 40 spänn så var den min.

Diverse loppisfynd

Här har jag fyndat vattenkannan, träfatet och keramikfatet allt för 100 pix på en privat loppis i Ullånger. Klicka på kategori loppis så kan ni se vad jag fyndat tidigare år.

4 thoughts on “Loppat i höga kusten

  1. Det är nog inte alla som skulle gå med på att det där är ett tvättäkta gatufoto – det är nog betydligt mer ett foto av en gata i såfall… Och av dej! Men det kvittar väl, för det är ju ett toppenfint semesterminnes-foto oavsett!! :-D

    Och vad kul med alla saker du har hittat för billiga pengar! Vattenkannan är verkligen söt!

  2. Hej! Vilka vackra bilder! Tack for titten hos mig. Japp, vi bor i Luzern, Schweiz sedan manga manga ar tillbaks. Kom garna tillbaks! Onskar dig en bra start pa veckan! towe.

Comments are closed.