Lite tankar vid 23

Sotis i vilostolen,..innan all soffklädsel hamnade där

Är det bara jag som tycker att det är lite jobbigt med högtider?..jag får sådan prestationsångest och vill så mycket. Kan inte tänka klart, vet inte vad jag ska börja med först. Ser bara allt som behöver/borde göras, allt i en enda stor röra. I två dar nu har jag varit grymt trött. Igår kom jag hem efter jobbet, kallt inne, lagom varmt på altan. Jag lade mig på soffan där ute och mikrosomnade bums.

Idag borde jag ha strukit soffklädseln som jag tvättat, men jag orkar helt enkelt inte. Den har legat i vilostolen på altan i säkert två veckor snart. Ja vi har två soffklädslar så den svarta är på, och den beiga åker snart ut i garaget tror jag, struken eller inte.

Känner ni krav på er till högtider, typ midsommar nu då, allt ni vill få gjort? Är ni midsommardrottningar? Jag vill inte vara en midsommardrottning så jag tänker delegera. Syrran e snäll hon, hon ska göra tårtan och lite annat. Även fast det blir en lugn och skön midsommar hemma med släkt och nära vänner så finns det alltid lite att fixa med.

4 thoughts on “Lite tankar vid 23

  1. Många av oss har höga krav på oss även när det gäller högtider. I år valde jag dock att strunta i kraven. Vi delar upp matfrågan när det gäller inhandling. Sedan hjälps vi åt med fixandet.

    Kraven vi ställer på oss själva är orimliga och tar udden av högtiden. Så ska det inte vara.

    Sköt om dig

  2. Ja, jag kände så när jag var yngre….alla måsten som en blanding av mammas, svärmors och mina egna önskemål om hur en tradition skulle firas….men nu har jag bestämt mig för och lova mig själv att bara göra sådant som jag tycker är roligt och betydelsefullt för mig och min familj…städning är bl. a något som jag dragit ner kraven jättemycket på! Hoppas du får en fin midsommar!

  3. Hate it! Själv skulle jag gärna låtsas som att det bara var en vanlig helg men för barnens skull kör man midsommarrejset med dans och sill och gud vet vad =)

  4. Jag kan känna att det är jobbigt ibland men oftast får det bli som det blir och det brukar bli väldigt bra. Jag tycker inte det behöver vara så märkvärdigt.
    Trevlig midsommar!

Comments are closed.