Dirt och downhill

Dirt bike och Emmas cykelhandskar

Vi konstaterade att William behövde ny cykel. Det blev en dirt och Emma tar över Williams bmx. Vi ska fixa den lite åt henne bara. En downhill-hjälm är ett måste med tanke på vad en dirt används till, hoppa över kullar och annat på en bana till exempel.. Emmas storlek fanns inte så hon får sin downhill längre fram, men ett par handskar lyckades hon hitta.

Downhillhjälm

Downhill-hjälmen är bra på det sättet att den skyddar över munnen, fantastiskt bra…varför har vi inte tänkt på det tidigare…med tanke på Emma som ramlat en hel del under sin uppväxt och slagit i näsa och mun. Apropå bmx-bana så ska det byggas en sådan här i byn, jättekul att vi fått tillstånd till det och pengar av kommunen.

Förresten, visst är det häftig effekt på bilderna? Fotat med mannens android HTC och med en viss app vars namn jag glömt för tillfället.