Mystisk blomma inte så mystisk längre

Mystisk blomma innan den slår ut

Godmorgon sköna fredag! Tänk vad trött jag varit den här veckan, lite som en urblåst ballong efter långhelgen. Men ajg var inte så smart heller, för sitter man uppe till halv 2 på natten och ser på film och sen sover bort halva sista lediga dagen så blir man lite ur balans.

Förresten vad är det för blommor jag planterat i mina rabatter? Det var säkert en vecka sedan jag fotade dessa, minns inte namnet, vet ni?..
..men det här är ju lustigt..för precis just nu kom jag på det. Det är ju en vit akleja!

Vit akleja med andra ord

One thought on “Mystisk blomma inte så mystisk längre

  1. Vi kopplar på slangen på våran kran till badkaret så vi kan få varmt vatten.Denna gång var det dock iskallt haha =)

Comments are closed.