Grafitgrudge

Se mig i ögonen och säg att ni sugs in?…ja den effekten vill jag att man ska få när man tittar på teckningen. Sugs ni in?

Hur som helst så ville jag egentligen ha den mörkare,..och då skulle jag nog ha valt att rita med kol istället för grafit 7009 . Jag har lyckats få dit fingeravtryck också vilket inte var meningen. Men så här ser den ut, med diverse småfel men det kanske bara är jag som ser.

Inspirerad av filmen Grudge men som sagts redan så valde jag fel penna. Lite färg skulle inte vara fel heller, akryl eller nåt. Sonen gillar den i alla fall och har den på sin vägg nu. Vad sägs om att fylla ut bloggen med lite mer inspiration,..alltså sånt som inspirerar mig till att rita?

4 thoughts on “Grafitgrudge

 1. tycker den blev bra,, men som du säger så kanske den skulle varit något mörkare. Sen gjorde du henne något smalare än orginalet.
  Är imponerad av dina målningar, jag önskar jag fick dom talangerna jag med, kanske ligger dom dolda inom mig, får testa :)
  kram

 2. Jag tycker faktiskt det ser lite grann ut som en spegelvänd ”kopia” av fotot på dej ute i högermargen!? :-D Fast du ser inte riktigt lika ”farlig” ut – och tur är väl det! Och om man inte vill att teckningen ska vara det heller, så klär det den att vara ganska ljus. :-)

  Typiskt med fingeravtryck! Jag är också mästerlig på att göra såna… Eller dra ut bläck som inte har torkat ordentligt med handen när jag egentligen bara ska torka bort nåt damm eller dylikt. Händer ta mej sjutton ALLTID när jag ska skriva gratulationskort!?! <:-I

  Ha en jätteskön söndag! :-)

  1. moahahaaa, det menar du inte :) hm, ja kanske..
   tack för din kommentar, det är alltid roligt att läsa dem för du skriver alltid ganska mycket.

Comments are closed.