Mina öron krullar sig

Black parrot tulip

Semifinal 1 ESC. Oj oj, vilken stor, stooor bakgrund scenen har i Düsseldorf. Bidragen ser ut som små myror på den där runda lilla scenen framför. Nu undrar jag, som så många andra år,…ska man åtminstone inte kunna sjunga liiite rent ändå om man är med i eurovision? Mina öron krullar sig, ja nästan lika mycket som tulpanen på bild. Visst är den fin förresten?

Men om jag var absolut tvungen att välja ett bidrag, bara för att…så kanske kanske Schweiz, men det är något mitt i låten som är så där irriterande…nanannaana anannnana na na na. Känns lite som hon glömde texten där, så jag kanske ändrar mig och säger Norge då…haba haba – en sommardänga som heter duga, fram med pina coladan! Finland är förresten fin också.

One thought on “Mina öron krullar sig

  1. Åh, det där kollade jag aldrig på. Har ”fullt upp” med att undvika de (i mitt tycke) sämsta låtarna från den svenska uttagningen som spelas allt som oftast på radion. :-I

    Den låt jag personligen helst lyssnar på från svenska uttagningen är Nicke Borgs. :-) Men Sara Wargas var inte heller dum, och inte heller Pernilla Anderssons. Fast ingen av dem hade nog klarat sej vidare från semifinal…

    Ha en fin dag – och hoppas att öronen har krullat ut sej igen!? ;-)

Comments are closed.