Rödgråten och smutsen rinner

Vitsippor i solnedgång

Gokväll vänner! Har ni det bra i värmen? På vår altan är det ökenvarmt när man kommer hem från jobbet. Perfekt att hänga tvätten som torkar fort.

Igår gick jag och Emma på en promenad, eller rättare sagt jag gick och hon åkte inlines. Varmt och soligt väder. Nästan hemma passade vi på att plocka vitsippor eftersom de snart blommat ut. Vi går sista biten hem och plötsligt upptäcker Emma att hon tappat solglasögonen som hon hängt på sitt linne i halslinningen. Så hon går tillbaka och letar där vi plockade blommorna.

Efter en stund kommer hon tillbaka alldeles rödgråten och smutsen rinner i ansiktet, några solglasögon hittade hon inte. Vi får fortsätta leta.

5 thoughts on “Rödgråten och smutsen rinner

  1. Åh, hoppas ni hittar dem!! Stackarn… <:-)

    Maken tappade sin mobiltelefon rakt ner i ett oljefat härmodagen – och han hittade den visserligen igen, men den är sej inte riktigt lik… Kan man säga! SUCK!!!

    Om du fotar med ett zoomobjektiv på systemkameran så kan du enkelt göra en sån där zoomad bild. Ställ kameran på M-läget och välj en liten bländare (typ 20, kanske) och en ganska lång slutartid (1/15 sek eller nåt däromkring – den måste vara så lång att du hinner zooma, men inte så lång så allt bara blir skak och sudd!). Man får prova sej fram till vad som funkar! :-) Och så får man öva lite för att få till zoomningen förstås, men det är inte så svårt! Ut och testa med dej nu!! :-D

  2. Yes, nu har vi hittat dem. Mycket riktigt så låg de under vitsippshavet och Emma själv såg dem.

Comments are closed.