It´s magical

Magical

Gokväll! Har ni också mulet och regn? Idag var det rätt så fint men det mulnade strax på. Igår när jag gick till bilen var det en stor pöl framför förarsidan,…men jag klarade precis från att det skulle läcka in i skorna.

Jag fick ont i nacken under sena eftermiddagen, jobbade över för att få ihop lite flex men det kan ju inte bero på det…eller. Jag har nyligen fått en mousetrapper på jobbet men inte får man väl ont i nacken av den? Fast det är inte nacken egentligen, utan mer nackkotorna…äsch svårt att förklara. Men jag ska inte tråka ut er mer med det.

Istället bjuder jag er på denna bild. Tagen under en av mina vanliga svängar igenom samhället. Det är riktigt mysigt att gå där bäcken rinner ner och precis i närheten ligger ängen och skogen med hav av blommor och träd. Om jag ska vara lite kritisk så är en del grenar på bilden störande och fågelbajset på stenen i mitten, men det såg jag inte när jag tog bilden. Jag såg det fina runtomkring.

Nu blir det viloläge i soffan framför en film ”The Social Network” som handlar om människorna bakom facebook. En drama/komedi på 1.50, så nu överger jag er och vilar mina nackkotor på en kudde.

2 thoughts on “It´s magical

Comments are closed.