Stubb

En jättevallmo ska slå ut

Kolla in skäggstubben. Vallmon är på väg att sprängas! Fast det här är en bild från förra året och jättevallmon har inte riktigt kommit så här långt än. En intressant blomma…
Nu har jag jobbat in flex fyra dagar i rad och det är lite rörigt i huvudet måste jag säga. Idag vid 17-tiden, fortfarande kvar på jobbet, hör jag mobilen ringa innifrån skåpet där jag har handväskan. Jag tänker att det är nog William och ringer hem. Då svarar Emma, men hon har inte ringt. Samtidigt som hon rabblar på om ditt och datt tar jag fram mobilen och ser att det var William som hade ringt. Under tiden tänker jag också, var är jobbtelefonen?…glömde jag den i grupprummet…har jag den i fickan…
Emma pratar än.
Var ÄR telefonen….tänker jag igen och säger sedan hejdå till Emma.
Då ser jag telefonen, i min hand.

…och förresten, sa jag att NiSSAN iNTE StarTAAAAR!! *sliter hår*
Lika irriterande som stubb.

2 thoughts on “Stubb

  1. Andas djupt och räkna till tio, kanske på finska :-)

    Jag känner igen mig, om det nu kan vara till ngn tröst :-)

Comments are closed.