Att klicka

Nu har jag precis avslutat röstningen om hur ni tycker jag ska visa bilderna här i bloggen. För det första så förstod jag inte hur jag skulle få reda på resultatet, eftersom det inte gick att se även fast jag valde ”visa resultat”, skräp! Jag kanske hade valt en ”poll” som inte fungerade som den ska, för jag var tvungen att lägga en egen röst för att kunna se resultatet och fick då istället räkna bort den sen. Men det var inte så svårt med tanke på att det bara blev 6 röster, och 5/6 tyckte att jag ska använda mig av ”klicka för bildspel”, att ni förstorar bilderna om ni själva vill, istället för att de ska vara jättestora med en gång.

Så jag kanske inte ska byta till ett sådant tema som visar bilderna större…eller så provar jag nån gång och ser hur jag känner. Det var kul att prova en omröstning ändå.