Det händer grejer

Knoppar i träd

Den här helgen har mannen åkt uppåt till Höga Kusten för att hjälpa far sin att röja lite runt sommarstugan. Hans far har genomgått en stor operation nyligen och tycker nog att det är skönt att få lite hjälp. Operationen har gått bra och han har fått komma hem.

Hos oss har vi fått besök av papps som tagit ett stort steg i livet och köpt sig ett hus på äldre dar!..och inte vart som helst, utan faktiskt så flyttar han ifrån Stockholms förort precis som vi gjort och bosätter sig i närliggande ort här i Örebro län. Barnen är glada, även fast William tyckte att det skulle vara cykelavstånd. Det blir kul för dem att ha morfar närmare,..och kanske syster och kusin Lucas följer våra spår en vacker dag. *blink blink*

Imorgon ska jag jobba lite extra så pappa och barnen får roa sig själva ett tag. Det ryktas att det ska handlas för månadspengen. När jag kommer hem ska vi kolla in huset, the house, en extra gång.

One thought on “Det händer grejer

Comments are closed.