Lite låg

En trött William

Den här bilden stämmer riktigt bra på oss idag. Vi är lite låga och det kan ju bero på vädret. Jobbigt jobbigt när det är så mulet tycker jag. Det får gärna vara dåligt väder men helmulet i stort sett hela dagen det är deprimerande, fast ja,..lite småglimtar av solen fick vi. Vi har tittat på pappas hus också. Huset är fint men behöver lite rustning utåt innan det är för sent. Sånt är pappa bra på så det kommer bli riktigt fint sedan. Inflyttningen vet vi inte när det blir än, förhoppningsvis innan sommaren är slut, men i huvudet så har han redan flyttat in.

Igår trodde vi William ramlat av cykeln, han hade nämligen lånat ut sin egen och cyklat iväg på min cykel. Han kom hem tårögd och skakade, men han hade inte ramlat. Han berättade om ett gäng grabbar som suttit i en stor bil och skrikit efter dem när de varit ute och cyklat. De skrek -nu tar vi dem jävlarna!…och gasade efter. Inte konstigt att William var skärrad efteråt. Han var rädd en lång stund efter det och kunde inte slappna av på länge.

Vilka idioter det finns, har dem så jäkla tråkigt så de måste skrämma upp barn. Ärligt talat så ringde jag polisen och tipsade dem,..det kanske har hänt förut och vem vet vad som händer nästa gång. Kanske ville de bara skrämmas, och det gjorde dem, eller så hade de gått längre…vem vet. Jag drog mig inte för att ringa i alla fall, sen om det hjälpte har jag ingen aning om.

One thought on “Lite låg

  1. men fy ja vilka skummaisar det finns. bra att du ringde ändå tycker jag. kramar till William.

Comments are closed.