Blir det varmare nu

Knoppar

Nu får vi hoppas att det blir varmare som de lovar på vädernyheterna. Saker och ting fungerar inte som de ska i den här murriga kyliga. De stackars tulpanerna ”black parrot tulips” låg på marken typ som om någon satt sig på dem. Men de har rest sig igen.

Idag har jag jobbat in lite flex. Suttit med ett vårdprogram som lever sitt eget liv i Word. På hemvägen svängde jag in till Willys för att handla lite mat. Tog en vagn, ställde ifrån mig den en stund men gick snart vidare. Skulle precis lägga ner bröd i vagnen…Vem har ställt den här vagnen här..? Hjälp, det är inte MIN vagn.

Jag vill sjunka igenom jorden och vågar knappt titta i vagnen eller någon annanstans heller för den delen. Men inser att jag måste gå med svansen mellan benen tillbaka dit jag kom ifrån. Då ser jag en man, som också ställde ifrån sig sin vagn minns jag då, och han ser smått förvirrad ut. Jag försöker vifta lite snyggt och backar tillbaka..men ååå tunga vagn!, och krockar lite med andra kunder.

Han får syn på mig och jag lyckas ursäkta mig att jag har nog tagit hans vagn.
-ja, jag tänkte väl att jag hade ställt den här någonstans, sa han.

Ett tips om ni vill flirta så är det bara att ta en vagn och slänga lite med håret. Hur som helst det här med att saker och ting inte fungerar som de ska när det är kyligt. Jag kan inte ens gå i en mataffär utan att min långfingertopp domnar och blir kritvit! Helt hopplöst, det händer väldigt ofta. Det tar säkert fem minuter att få igång den igen när jag kommer ut från affären.