Fredáaaaa

Sotis gäspar

Härliga fredag! Som vi har väntat eller hur, och varmt ska det bli sägs det. Äntligen är vår Volvo tillbaka från verkstaden, ny växellåda. Det ska inte ta så lång tid, men pappersarbete och betalningsansvar ni vet är sånt som drar ut på tiden. Ska bli en fröjd att köra, …är lite trött på gamla Nissan -97 nu. Later!

2 thoughts on “Fredáaaaa

  1. åhh så söt! min familj har också två blandisar (halva norska skogskatter), så härliga :)

    Tack för kommentaren angående min förlossning ;) oj, så det gick snabbt för dig med förstår jag! Tänk vad slumpen kan göra… OM vi hade åkt till BB 20 minuter innan hade jag ju faktiskt fått föda på sjukhuset istället för ensam… :P

  2. Jaaa…visst är väl fredagen för härligt ;D
    Tack för dina fina kommentarer på mig blogg..det är alltid lika roligt…
    Ha en trevlig helg…lite mera värme kan vi ta å´beställa, eller hur?

Comments are closed.