Mr bumblebee

Här kalasar mr bumblebee på… är det körsbärsträd?,..ärligt talat så vet jag inte riktigt skillnaden på körsbärsblom eller äppelblom, vet ni? Jag tycker om den här bilden, ljuset blev fint och humlan riktigt okej faktiskt. Minns inte om jag använde mig av något motivläge, det kan ha varit ”S” och sen drog jag lite i exponeringstiden (1/160 sek), bländartalet är F/6,3 (säger mig egentligen ingenting, men det låter ju bra inte sant?). ISO 400, som är inställd på auto. ISO är inte min starka sida. Jag går lite på känsla och vrider och rattar. Siffrorna fick jag fram när jag tog fram bildens egenskaper.

”klick klick”

5 thoughts on “Mr bumblebee

  1. Alltså..när jag tittar på dina underbara bilder blir jag sjukt sugen på en ny kamera =)

  2. Det där är körsbärsblommor – äppelblommor har inte såna långa skaft. :-) Och om dina inställningar och så där kan man säga jättemycket! Men det ska jag bespara dej!! :-D (Om du inte VILL höra en hel (halv…) avhandling, vill säga!? Fniss!!! Jag går igång på sånt där, vet du!!)

    1. ahaaa, okej :)
      Du behöver inte bespara mig något, du får gärna berätta men maila istället om du vill. Adressen finns under sidan ”om oss”.

  3. Jag bara skojade lite grann med dej! :-)

    De där inställningarna var det absolut inget fel på – men förr eller senare är jag säker på att du kommer att vilja lära dej mer om det där, för då kommer du ju att kunna påverka en hel del ang hur dina foton blir. Om du i förväg har en önskan ang bildresultatet, så kommer du att kunna ställa in kameran på ett vis som faktiskt ger dej precis de foton du vill ha. :-) Visst låter det härligt!? :-D

Comments are closed.