Schnygga grejer

Hos Anyhow kan man hitta en hel del fint. Till exempel denna svarta industrilampa och kuddfodralen. Me like! Jag vet inte hur stor lampan är men ett tretal sådana, om modellen är mindre, skulle vara fint över köksbänken, eller köksbordet också för den delen. Apropå kök så går det framåt i vårt just nu. Skåpstommar, dörrar, korgar är på plats. Korgarna blev tyvärr inte exakt de jag tänkt mig då Ikea inte säljer dem längre men de andra är okej också.

Nästa steg i köket är barhänget. Jag är väldigt nervös för det och hoppas innerligt att vi inte ska tabba oss. Ska bli roligt att göra iordning på köksbänken sen, jag är ute efter sån där porslinspump att ha diskmedel i. Men det finns väl lite överallt kan jag tänka mig.

Kuddarna är lite roliga. Jag gillar när det är illustrationer på kuddar, och kökshanddukar med för den delen.

3 thoughts on “Schnygga grejer

 1. Jag har verkligen fastnat för industrilampor. Det finns så många fina att välja mellan. En svart till landet vore nåt det :-)

  Vad roligt med nytt kök.

  Ha det toppen du fina bloggvän

  1. Ja dem är snygga faktiskt.
   Det är inte hela köket vi gör om, men visst är det kul med nytt.
   Tack för komplimangen!

Comments are closed.