Litet kryp och grönska

Gokväll, bjuder på bilder tagna förra året, i maj för att vara exakt. Jag behövde få se lite grönska och liv kände jag och tyckte att snigeln passade bra.

Klätterhortensian blommade för första gången i somras, den växer sakta på spökträdet och i år hoppas jag att den exploderar och klär in det där fula trädet som snart har tappat all bark. Spökträdet är alltså ett gammalt körsbärsträd som vi tyvärr hitlersågade, vilket resulterade i att den fick svamp och tvärdog sedan känns det som…snyft. Då planterade vi klätterhortensia där istället. Så går det när man inte tar reda på fakta först, meeen man lär sig av sina misstag…eller

2 thoughts on “Litet kryp och grönska

    1. Tack Stina! Det är en pensel/brush som jag hämtat från nätet. Man kan googla och hitta massor.

Comments are closed.