Skåp i olika stilar

Den här bilden gillar jag! Kolla in det svarta robusta rostiga plåtskåpet, det är supercoolt! Bilden kommer från Maisons du Monde, en sida jag snubblade in i. En sida att finna inspiration på, för där kommer jag nog aldrig ha råd att handla. Men drömma är gratis och vem vet, kanske jag springer på ett liknande skåp på någon auktion i sommar.

Det andra skulle vara perfekt att förvara massvis med pysselgrejer i som till exempel scrapbooking. Eller kanske en lägre variant att ha i hallen. Förvaring kan man inte få för mycket av, eller kan man det? Det gäller ju att komma ihåg vad man lagt i lådorna kan jag tänka…fast man kan ju märka lådorna förstås.

Men nu ska jag inte prata hall, vi fixar ju med köket nu ;)

3 thoughts on “Skåp i olika stilar

  1. hej du :)!

    jamen du ser, så genant…. här ber du om ursäkt (helt i onödan också) någongång i januari och NU dyker jag upp här *himlar med ögonen åt mig själv*. jag tror nog att det är jag som boder be om ursäkt snarare. jag är så ledsen över att jag inte hunnit och varit alldeles för krasslig för att läsa om kommentera så som jag brukade :/. det är ju det jag tycker bäst om dessutom, att läsa andras bloggar.

    hursomhelst så har jag suttit och bläddrat tillbaka en bra stund. oj, vad du hinner med :). vackra bilder, vacker vardag och vackra födelsedagsföberedelser :). synd att frostingen inte var god, det är klurigt det där. och där inne har jag också varit och drömt ;). jag är en sucker för möbler med mycket lådor, förmodligen bebbes godnattsstunds-skadad *lol*. eller vänta, nu avslöjande jag hur over the hill jag är också… men iallafall, han hade den mest fantastiska säng, full av lådor. jag har alltid önskat mig en sådan. eller ja, möbler av alla sorter med lådor ;).

    måste rusa, men kram!

Comments are closed.