Riven mandelmassa i mjölk

Våra vänner från Sthlm som var här och hälsade på i lördags åkte hem samma dag, men ändå hinner vi med en hel del. Först följde dem med och tittade på sonens innebandymatch. Efter det åkte papporna och barnen till Gustavsvik i ett antal timmar. Då passade jag och vänninan på att shoppa lite. I köpcentrumet hittade jag en matta på Lagerhaus, en svartvitrandig sak som jag har i köket. Det blev även en vinterjacka på Stadium till dottern, vantar till sonen. Inte klokt vad vantar kostar om man ska ha ordentliga som tål ett och annat.

Sen blev det lite semlebullar från Ica för jag hann inte baka i helgen. Men vi vispade grädde och mandelmassemjölk att ha emellan. Det var godare än den vi åt idag på jobbet. Den var i mindre format vilket var bra för man blev inte så där proppfull i magen, men i mitten var det en stor klick mandelmassa,..isch..men annars var den ju god.

One thought on “Riven mandelmassa i mjölk

  1. Vilken härlig dag ni haft. Visst är det så att man känner sig proppmätt, på ett mindre skönt sätt, efter att ha ätit en enda semla. Omysigt och inte värt det.

    Ha det toppen!

Comments are closed.