En ny uppgift

Så här såg min vy ut idag i idrottshallen. Första gången jag satt i sekretariatet kan säga. Jag var riktigt spänd, och inte nog med det, det var så ruggigt kallt i hallen så jag skakade. En kopp kaffe värmde förstås…men bara i ett par minuter. Som ni ser på bilden så var det en hel del knappar men inte så många som jag behövde ha koll på, fast det var ändå nervöst. Tänk om jag skulle trycka fel liksom,…fasa.

I det stora hela gick det bra, det var jag och en mamma till som hjälptes åt. Vi fick lite hjälp att starta upp också. Sen var det ju bara att trycka start och stopp, plussa på poäng och så. Eller bara och bara, det blev några småmissar men inget allvarligt. Vi avancerade dock inte med att ställa in tid för eventuella utvisningar. Skulle det bli någon, och det blev det ju, så fick en pappa sitta och hålla koll på tiden istället. Jo sen var det ett papper som skulle fyllas i samtidigt med allt knappande, så det var skönt att vara två stycken. Mycket att hålla reda på så det blev inte så många foton idag.

Matchen förlorade vi med 3-4, men grabbarna spelade riktigt bra ändå och min stora gjorde en pass till mål. Han var lite nervös eftersom vi hade främmande från Sthlm som kom och tittade på, men allt gick bra ändå.

One thought on “En ny uppgift

  1. Det där känner jag igen. Det är inte lätt att hålla reda på allt och man vill försöka se lite av matchen oxå =)

Comments are closed.