En av finalisterna

Det här var ju jättekul måste jag säga. Inte vanligt att jag blir utvald. Jag är en av finalisterna i Lilijas ”veckans blogg”! Lilija som för övrigt är en snygg och trevlig blogg, och så illustrerar hon också som intresserar mig. Skulle vara roligt om ni ville rösta på mig här, ja om ni finner min blogg intressant förstås. Jag hoppas att jag fängslar någon i alla fall.

Nu är det här lite väl sent uppdaterat av mig, men vi har och har haft besök i helgen. Vinnaren ska presenteras på söndag, men ni kanske hinner rösta en sväng tidigt söndag morgon…pliis

Gonatten!

4 thoughts on “En av finalisterna

    1. Tack du, men det gick inte vägen denna gång. Men det var kul att vara med och jag fick ju lite fler besökare märkte jag.

    1. Nej vad synd, då kanske jag hade vunnit ;) Såg på resultatet att jag kom på 3:e plats ändå.

Comments are closed.