Varför vila, tja varför inte

Idag har det varit full rulle på mig. Ja, jag var sjuk nyss och det gick över lika fort som det kom över mig. Skönt i och för sig för jag har som sagt inte tid att vila nu…och som en vänlig läsare skrev: -varför tillåter vi oss inte att vila? En himla bra fråga…jag har faktiskt väldigt svårt för det och särskilt när det snurrar i hjärnan av alla planer.

Jag känner mig som sagt mycket bättre så jag har jobbat idag. Efter jobbet har jag panikhandlat på Panduro det som fattades till kalaset. Hämtade mannen på jobbet. Hämtade ut paket och köpte mjölk. Hem och koka korv (bara för att det går snabbt, men det är såå äckligt). Mannen och barnen åkte till innebandyn. Jag har, mitt i allt, rensat ur köpmandisken i köket för att flytta det till en tom byrå i hallen…för att få mer plats i en kökslåda. Fyllde köpmandisken med hälften av det som låg i kökslådan. Sen strök jag gardiner till köket och tog ner julgardinerna, öppnade paketen (Emmas presenter), satte på en tvätt, tände brasa, hängde tvätt och lastade ännu en tvätt. Jag strök och strök, hängde tvätt, strök och äntligen är gardinerna på plats. Under tiden har mannen och barnen kommit hem och gjort vardagliga bestyr. Jo, jag förhörde William på engelskan när jag hängde upp gardinerna. Barnen somnar och jag och mannen planerar semesterveckorna.

Nu pustar jag ut och slänger ihop det här inlägget och sen är det gonatten!

Imorgon ska jag baka…