Helt plötsligt bara

Jahapp så blev det min tur. Helt plötsligt bara efter lunchen på jobbet får jag riktigt ont i magen och lite senare även ont i hela kroppen. Illamående från och till och jag tänkte näee nu får jag kräksjukan, men jag slapp den…väl hemma får jag sätta fart på mannen eftersom jag själv inte orkade speciellt mycket. Så han får åka iväg med William på innebandyträning, efter det hem och iväg med Emma som delade ut inbjudan till kalaset. Jag lyckades halvböjd över spisen steka falukorv så familjen skulle få något att äta, sen kraschade jag på soffan en stund.

Kände mig febrig och feber hade jag och lade mig i tid för en gångs skull. Tror ni jag kunde somna då?…näe helt omöjligt men till slut så. Halv 2 på natten vaknar Emma och vill över till vår säng, så vi går på toa först och sen dricker vi lite vatten. I köket börjar det svartna, så jag står på helspänn och tar mig snabbt till en stol. Det gick över som tur var….inte kul, usch det är såå läskigt. Sen kunde jag somna om i alla fall.

Idag har jag känt mig lite bättre efter en Ipren och lite mer sömn. Har bara legat i sängen och tittat på två filmer för att kurera mig. Såg Marie Antoinette och Den andra systern Boelyn. En typ av film som jag gillar att titta på. Att själv vara sjuk har jag varken tid eller råd med just nu. Värken och febern har släppt, så håller det i sig SKA jag till jobbet imorgon.

2 thoughts on “Helt plötsligt bara

  1. Varför är vi så dåliga på att tillåta oss vila när vi är dåliga?

    Jag är hopplös, något du också synes vara. Har inte tid eller råd att vara sjuk hemma. Vi går sjuka till jobbet. Då tar det lägre tid för oss att bli krya. Så dumt.

    Hoppas nu att du känner dig pigg och kry och att du orkar jobba.

    Ha det gott

Comments are closed.