Jag ska bara…baka och

Oj, vilket snöväder. Har det snöat hela dagen eller? Jag har knappt vågat titta ut genom fönstret på jobbet. Tänkte att jag får väl gräva fram bilen på parkeringen när jag ska hem. Nee men kramp i handen fick jag av all jädrans snö som jag fick borsta bort. Ingen kraft i mina sekreterarhandleder där inte som vilar på ett tangentbord hela dagarna. Halt var det också…och kö ut från stan. Det tog sån tid så det blev ingen innebandy för Emma ikväll, lika bra det för vi skulle ju baka.

Men först fick jag steka torsk till middag…och jag hatar att steka fisk för det blir aldrig bra. Jag hade åkt ur Mästerkocken ögona böj. Det såg ut som om någon slaktat den stackars torsken…sen glömde jag visst ströbröd sa mannen…hrmpf! Efter middagen bakade jag och barnen både chokladbollar och chokladcupcakes. Det blev bra men hade varit betydligt trevligare om barnen hade hållt sams! Vad trött man blir ibland…

Cupcakesen är inte klara, frostingen får jag göra imorgon eller på lördag morgon kanske är bättre. Tårtan gör jag imorgon kväll men garnerar på lördag morgon. Bilder på allt får ni se en annan ljus dag. Det positiva med all snö är ju att det plötsligt blev mycket ljusare ute och det är ju perfa när man ska fotografera.

Nu ska jag slå in Emmas present hon ska få när vi sjunger för henne imorgon. Det blir lite nya kläder. Jag ska bara leta mer efter laddaren till videokameran också…åh orkaaa

2 thoughts on “Jag ska bara…baka och

  1. Jag tror bestämt att det är extra skönt för dej att det är fredag idag!? ;-)

    Steka fisk brukar kunna vara ett smärre elände, ja… Fiskpinnar blir bäst för min del! <:-)

    Och hur typiskt är det inte att barnen blir osams så fort man ska göra en "trevlig familjeaktivitet"!? Men hoppas bakverken kommer att smaka ljuvligt när det blir dags att förtära dem! :-)

    Trevlig helg!!!

Comments are closed.