I brist på annat…

Nu har jag startat en prenumeration på Antikvärldens tidning, 3 nr för 99 kr. Som premie får man en stilguide eller ett extra nummer av tidningen. Nu när jag tänker efter kanske jag skulle ha valt en extra tidning istället, men det spelar väl ingen roll. Det blir nog bra. Gå in här om ni också vill prova och ange koden: 022-022567

Jag har köpt Antikvärldens tidning två gånger förut och jag tycker den är trevlig och man får lite inspiration, tips och om inte annat kanske man lär sig något också.

I somras köpte jag även en annan tidning som heter Antik & Auktion, ett sommarnummer med en fyndguide i som innehöll sveriges bästa antikaffärer, loppisar, marknader, mässor och auktioner. Jag ringade in allt som lät intressant som vi möjligtvis skulle kunna svänga förbi under semestern. Ja två av alla lyckades jag komma fram till, resten som låg längs vägen på väg hem från Höga Kusten swoshade vi bara förbi,…hrmpf! Dumt att stanna och ta en bensträckare liksom,…Det ska bli bättring på det i år!

Gå in här om ni vill prenumerera på Antik & Auktion.

One thought on “I brist på annat…

Comments are closed.