Oj oj…pustar ut

Just nu, i stort sett alla ”måsten” är över, vi har en liten grej kvar att göra efter allt ståhej med kalas och sådant som hör till. Tänkte bara ge ifrån mig ett litet livstecken, så ni inte tror jag har tuppat av eller nåt. Det har varit hektiskt men gått riktigt bra! Har även hunnit ta en nypa frisk luft med rask promenad och rensat skallen lite. Vi har främmande sedan igår av pappsen och min farbror. Vi har nyss ätit middag och softar nu i soffan. Inväntar presentöppning med tårta som blev över då vi väntat med lite presenter. Tänkte dryga ut födelsedagen lite och förstod ju att det skulle bli tårta och annat över efter kalaset som vi nu kan smaska på. Emma är mer än nöjd och sitter och fyller i sin kompisbok ala jordgubbs-lisa hon bland annat fick. I senare inlägg ska ni får mer detaljer om kalaset som blev riktigt lyckat…och så får vi hoppas att barnen hade roligt! Det kändes så ändå tycker jag väl…

psst, om ni som redan läst här undrar var bilden kom ifrån så lade jag in den i efterhand…missade det.

One thought on “Oj oj…pustar ut

Comments are closed.