Det händer i köket

Men hallå, här är jag. Det har inte blivit så mycket blogga i helgen. Vi har pysslat med annat..som typ renovering, i köket, igen. Fast det var ju faktiskt 5 år sen, om inte mer, som vi rev köket. Nu har vi bara rivit baren om man säger. Den blev liksom aldrig klar, kändes inte helt komplett. Samt att vi behövde mer utrymme.

På första bilden ser ni yrvädret William. Han svängde runt med en filt omvirad som en kjol när jag skulle fotografera. Tyckte bilden blev lite rolig.

På nästa bild har vi precis lackat med högblank svart färg. Det har varit många vändor med denna sida av köket. Men nu tror jag faktiskt att det känns helt rätt. Det är inte klart förstås och ha överseende med maskeringstejpen jag glömde ta bort. Det ska dit ett barhäng, korgar och luckor. Vad tror ni om detta, kan det blir bra? Längst bort ser ni även att ena hörnet blev lite konstigt. Vi ville först få skivan exakt längs med den andra korta men då skulle vi inte kunna ha skåpen där. Vi får se hur vi löser detta.

här såg det ut tidigare, så nu kommer vi få mer utrymme både i form av skåp och när vi lagar mat. Så fortsättning följer…

2 thoughts on “Det händer i köket

  1. Det är svårt det där när man känner att något inte är helt rätt eller nödvändigt. Vi ska göra vardagsrummet men det tar tid innan man får det som man vill. Man får ta lite i taget.

Comments are closed.