En glad men blåsig fredag

På bilden, en vanlig syn i vårt kök,
barnen älskar vara där och gärna hjälpa till med maten.

En blåsig fredag idag, men ändock FRRREDAG! Så himla härligt! Glad för att vinterkräksjukan verkar ha blåst bort om man nu ska lita på inkubationstiden på 48 timmar…pustar ut.

Jag är också glad för att jag lyckats hitta ett wordpresstema jag gillar och som lightbox fungerar till, jag gillar teckensnittet och att bilderna läggs in väldigt snyggt med en skuggad ram. Det går även att välja bort ram runt bilden om man vill det, vilket jag skulle vilja göra när jag lägger ut mina photoshoppade verk så som denna. Men som vanligt är det något som inte går som jag vill och tar jag bort den funktionen så försvinner det i ALLA inlägg. Även fast det står att man ska kunna välja detta per sida OCH per inlägg. Jag förstår inte att det ska vara så svårt. Så just nu struntar jag i det och min photoshopade bild får bli med skuggad ram…

4 thoughts on “En glad men blåsig fredag

  1. Hejsan!

    Så fint det har blivit här i bloggen – kul att byta lite då och då. :-) Själv blir jag dock inte färdig till att göra det så ofta… Hade tänkt göra en vinter-header, men nu är det ju inte lönt. Får se om det blir en vårig sådan istället om några veckor. Kanske! :-)

    Så där som ni har det i köket var vi inne på att bygga när vi skulle renovera häromåret. Men det blev för trångt… Så det fick bli en kompromisslösning med en flyttbar köksö som enbart har funktionen arbetsyta och avställningsplats. Så kan vi bära undan hela den när vi behöver göra långbord! :-)

  2. Vad fint du gjort i bloggen. Vad duktig du är. Jag är utan header i min blogg då jag inte vetat vad jag ska ha eller hur jag ska göra. Men jag tror banne mig att jag också kommer att få det fint inom kort :-)

    Vad skönt att eländet med sjukstuga är över.

    Ha en trevlig fredagskväll

Comments are closed.