Gustavianskt med touch av plast

Nu var jag tvungen att släppa kalasplaneringarna ett tag och surfa på lite inredning, lite gustavianskt, lite plast och lite wabi sabi – det nötta. Den första bilden med det fantastiska skåpet, kronan i taket och sen plaststolen som bara smälter in på något konstigt vis. Fast jag skulle vilja ha dit lite fårull för en mjukare känsla. Just den bilden vet jag inte ursprunget på.

Den andra bilden är från Sköna Hem i alla fall, om ni går in på den länken så står det massa detaljer och priser om inredningen, och det finns fler bilder. Kolla in tyllampan i taket!…den är dyyr men varför inte piffa till en egen gammal lampa med lite tyll?..Jag undrar om mannen skulle vilja byta ut spotsen i sovrumstaket mot en sån..

Sängen ser superskön ut, påslakansetet var tydligen från Ikea om jag läste rätt men säkert inte årets säsong. Apropå säng, nu måste jag lägga mig. Ciao!

3 thoughts on “Gustavianskt med touch av plast

  1. amen guuu alltså vad du har jobbat med din blogg.. tänk om man kunde få till en sån här fin sida på blogspot men det går nog inte..
    Den är jätte mysig.
    kram

Comments are closed.