Planerar färgkalas!

I ett tidigare inlägg tänkte jag att det vore kul med några idéer av mina läsare, men det blev ingen respons alls där. Lite tråkigt, men så kan det vara. Hur som helst så har jag och William idag åkt iväg och handlat diverse grejer inför Emmas färgkalas som ska gå i svart och vitt, silver går också bra.

På Panduro hittade jag lite roliga grejer som t.ex svarta och vita masker. De vita maskerna kan man måla på. Vita och svarta ballonger tog jag. Ansiktsfärger fanns det olika sorter, man kunde även köpa färgerna en och en men då kostar en färg 79 kr…hm. Jag får se hur jag gör där. Som ni märker har jag inte planen helt klar för mig än. Emma blev förtjust i maskerna i alla fall. Hittade även en present till henne på Panduro, ett Kwick Knit och lite garn. Sen så har jag beställt en Hannah Montana CD med musik från TV-serien som hon ofta tittar på, samt en CD med Miley Cyrus, alltså hon som spelar Hannah Montana. Sen blir det lite andra smågrejer som en scarf vit med svarta stjärnor och ett armband med tärningar på och kläder till kalaset.

IcaMaxi räddaren i nöden, hade vitt marsipanlock samt svart marsipan som vi tänkte göra detaljer av. Det ska även bakas cupcakes med vit frosting och på Lagerhaus hittade jag svarta muffinsformar. Chokladbollar står på önskelistan och påsar fulla med svartvita godisar. Tyvärr blev det då mycket lakrits som står för det svarta där. Det kommer även finnas glass och björnbär för dem som inte gillar tårtan.

Lekar ska vi ha, vet dock ej vilka än.