Ingen har väl undgått…

…nätshopen InMyHouse? Där finns massor med fina inredningsprylar, hon syr även eget som vimplar, gosedjur och annat. Här är ett par av alla favoriter där inne just nu. Jag har nån grej med kökshanddukar, kan inte få för mycket av dessa. Plåtskyltar är jag svag för också. Den där ljuskronan har en skön medeltida utstrålning, skulle passa fint i vårt kök istället för den vi har nu från Ikea. Jag såg också att hon har en sådan där mormorskudde jag önskar mig, den jag såg hos Bloominghome. Det fanns även massa söta krokar och knoppar.

Det finns mycket såna där ruffiga slitna grejer, lite wabi sabi-känsla typ. Det är så himla fint att blanda nytt och gammalt. I helgen när vi var i Stockholm kollade jag in ett loppis som heter Binge Ting, den hittar ni om ni åker mot Nynäshamn. Som vanligt hade vi lite småbråttom och då gör jag inga bra köp…jag såg massvis som jag skulle kunna tänka mig. Det jag fick med mig var en ask med massa gamla bokmärken i, samt en fyrkantig trälåda. Trälådan ser lite äldre ut, men man vet aldrig. Den är just så där ruffig och det är inkarvat 2 liter på den och en liten krona ovanför. Ingen aning vad den varit till, och inte kom jag på att fråga heller. Just nu har jag en orkidé i.

Jag får ta en bild snart så kanske ni kan hjälpa mig komma på vad det kan ha varit?

2 thoughts on “Ingen har väl undgått…

Comments are closed.