Färgtema svartvitt

Jag och Emma fnular på hennes 9-årskalas vi ska ha nästa helg. Varje år är det mycket prat om vilka hon ska bjuda och vad man ska hitta på. Vi har nästan bestämt oss för att bjuda alla tjejer i klassen…men det känns ändå lite taskigt mot killarna…eller? Men om vi bjuder hela klassen och vi säger att alla kommer, då blir det 17 kids! Ojoj, hur gör ni med barn i den här åldern?

Det lutar åt ett kalas med färgtema och hon har valt färgerna svart och vitt. Bakelser, tårta, dekorationer och barnens kläder ska gå i svart och vitt. De flesta har väl något vitt och svart hemma i garderoben, om inte så är det ju inte hela världen.

Det lilla collaget jag mixat ihop är prylar från Lagerhaus, och det har egentligen inget med själva kalaset att göra förutom kakfatet då. Funderar på att göra cupcakes med vit frosting, skulle vara fint att ha i den där kakfatet med kupa. Såg att Åhlens har en liknande men där kostar foten 149 kr och kupan 169 kr…hm, men kvaliteten kanske är bättre vad vet jag. Det finns mycket fint på Lagerhaus…fast dem verkar inte ha muffinsformar som är svarta med vita prickar. Någon som vet var jag kan hitta det ute i handeln? Ingen nätshop alltså för det hittar jag massor av.

Nu undrar jag också om ni har tips på lekar eller något annat kul som har med färgtemat att göra. Släpp loss fantasin! För jag har ingen idag…oj, det kanske blev många frågor men jag hoppas på några kommentarer i alla fall..pliiiis.