Fantasin i botten

Jag har verkligen försökt att få till en ny header till bloggen ikväll. Det ser inte så roligt ut som det är nu, bara svart liksom. Men fantasin är i botten och då känns ingenting rätt, inget matchar, varken färger, penslar eller text. Bara blaha av allt. Men jag har sparat den i lager ifall jag skulle få en uppenbarelse någon dag.

Så därför detta tråkinlägg ikväll…sorry! Skärpning till nästa gång. Nu tar jag och kramar kudden tror jag.

2 thoughts on “Fantasin i botten

  1. Men visst är det så att headern är det svåraste med bloggen alla kategorier??? Iallafall när man vill göra den själv, för då duger ju verkligen inga halvmesyrer… :-) Man vet så väl hur man vill att den ska se ut – men att få den sådan… Det är verkligen en helt annan sak! Phu… <:-) Men förr eller senare trillar allt på plats, ska du se.

    :-)

Comments are closed.